Avatar

Praktijk Eigen wijze

Lid sinds woensdag 09 december 2020
Laatste bezoek dinsdag 13 september 2022
Informations
Details
Bedrijfsnaam
Praktijk Eigen wijze
Naam
Karien Pieterse
Website
http://www.praktijkeigenwijze.nl
2e Website
Geen gegevens
Omschrijving
Cursussen en consulten

Mijn eigen verhaal over Metamorfose massage

Ken je dat ook? Een stemmetje in je hart dat luid en duidelijk ‘JA!’ roept?
Dat overkwam mij in 2003 toen ik gevraagd werd om de cursus metamorfose massage bij Loes Bergers te gaan volgen.
Op dat moment was ik al jaren werkzaam als voetreflexzone therapeut (ook een ‘JA’ ), en geschoold in diverse andere behandelmethodes, maar ook deze keer ging het om meer dan belangstelling met mijn hoofd. Ook mijn hart riep me.
Nu, bijna twintig jaar later, kan ik beamen dat ik het goed had ‘gehoord’! Metamorfose massage past me. De eenvoud en de zachte kracht van deze methode ontroeren me nog steeds. Of beter gezegd, ontroeren me op een steeds dieper niveau!

Omdat ik deze behandelmethode destijds óók van een andere docent wilde leren (je hoort/leert dan weer net iets anders) volgde ik een jaar later de cursus bij Henk Goossens.
Zo ben ik dankzij mijn docenten zo dicht mogelijk bij ‘de bron’ opgeleid als maar mogelijk is. Want Loes Bergers onderhield een nauw contact met Robert St. John en Henk Goossens bracht samen met Gaston St. Pierre de Metamorfose massage naar Nederland.

De laatste decennia is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de talloze factoren die in de pre- en perinatale periode (en ook al vóór de conceptie!) van invloed zijn op de gezondheid, intelligentie en zelfs de genetische beïnvloeding van het nieuwe mensje. Met mijn ‘metamorfose massage achtergrond’ ben ik natuurlijk bijzonder geïnteresseerd die laatste ontdekkingen. En haal mijn hart op aan boeiende workshops over dit onderwerp. ‘Wat geweldig dat we de metamorfose hebben!’ denk ik dan. Want met deze liefdevolle, zachte maar tevens diepwerkende methode kunnen we een bijdrage leveren aan heling en heelwording van patronen die al tijdens de prenatale periode zijn ontstaan.

Vanaf 2004 geef ik naast behandelingen, ook meerdere cursussen per jaar. Cursisten vertellen vaak al op de terugkomdag bijzondere verhalen over wat er met hun ‘oefencliënten’ gebeurde. Dat bewijst dat je voor deze massage, die zo eenvoudig is dat zelfs kinderen het kunnen leren, geen jarenlange ervaring hoeft te hebben.
Maar los van alle wonderen en wondertjes die ik heb zien gebeuren na een metamorfose massage is het vooral óók een ontzettend heerlijke, diep ontspannende behandeling. Heerlijk om te geven en een cadeautje om te ontvangen!!

Cursussen en Consulten
Contactgegevens
Email Address
Telefoonnummer
0243787403
Adres
Pastoor van der Marckstraat 43, Weurt, Netherlands
adres_lat
51.8582458
adres_lng
5.8217997

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram