Avatar

Praktijk Leonora

Lid sinds vrijdag 15 juli 2022
Laatste bezoek zondag 11 juni 2023
Informations
Details
Bedrijfsnaam
Praktijk Leonora
Naam
Leonora Kraan
Website
http://www.praktijkleonora.nl
2e Website
Geen gegevens
Omschrijving
Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Ieder mens beschikt over kwaliteiten en talenten. Bij veel mensen komen deze niet tot uiting doordat overtuigingen of gedachtepatronen dit belemmeren. Deze overtuigingen kunnen blokkades veroorzaken. Door het reflexgebied van de wervelkolom te behandelen kunnen deze blokkades worden herkend en losgelaten worden. Metamorfosemassage helpt om terug te keren naar je originele 'blauwdruk'.

Een Metamorfosemassage heeft een diepgaand ontspannend effect.
De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest.

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen en zeer effectief bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma's en rouwverwerking en in het eindstadium van ziektes. Ook als iemand geen klachten heeft, biedt de Metamorfosemassage een heerlijke ontspanning.
Contactgegevens
Email Address
Telefoonnummer
0555416313
Adres
Voldersdreef 110, Apeldoorn, Nederland
adres_lat
52.1992085
adres_lng
5.9832008

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram

Metamorfose Massage

Navigatie