Avatar

De Vlindervalei

Lid sinds woensdag 09 december 2020
Laatste bezoek dinsdag 05 januari 2021
Informations
Details
Bedrijfsnaam
De Vlindervalei
Naam
Marlon Schalkwijk
Website
https://www.de-vlindervalei.nl
2e Website
Geen gegevens
Omschrijving
Een metamorfose geeft je verlichting van al jou onzichtbare ballast wat je met je mee draagt, maar jou niet meer dient. Je hebt er niets aan het zit je alleen maar in de weg. Het kan je zelfs verhinderen dat te doen wat je graag wil doen. Het voelt als niet vooruitkomen, wat je probeert vooruit te trekken is je ballast die kei een de ketting. Het is ook het gordijn voor wie jij werkelijk bent achter dat gordijn die grijze wolk is iets prachtig te bewonderen een schat van mogelijkheden en potenties een spiegel laat je zien wie jij in werkelijkheid bent. Een metamorfose massage is een verrijking voor lichaam geest en ziel.
Waardoor jij jezelf weer gaat ontmoeten. Jij bent het waard!!

Naast de metamorfose zijn er binnen de praktijk nog veel meer tools die ik kan aanreiken.
Het is een weg naar bewustzijn en meesterschap de weg naar jezelf doormiddel van creatieve coaching en energetische healing > aura en chakra healing
Een stukje balans-coaching en het aanrijken van balansproducten. Mogelijkheden genoeg waarbij we altijd afstemmen op de persoon en het moment in het hier en nu. Geen vast gelegde patronen die genomen moeten worden maar dat wat er op dat moment nodig is.

Ik zie naar u-jou uit!!
In liefdevolle verbinding Marlon.
Contactgegevens
Email Address
Telefoonnummer
0627363812
Adres
Berilpad 3, IJsselstein, Netherlands
adres_lat
52.03171159999999
adres_lng
5.047308399999999

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram