Metamorfose techniek - De pré-natale behandeling

Van november 04, 2021 09:45 tot november 05, 2021 16:30
Bij locatie
In deze 2-daagse training, leer je over de beginselen, de ontdekking van het prenatale patroon, de verschillende overeenkomsten in lichaam, ziel en geest, het bewegen, doen en denken, de invloeden materieel en immaterieel, de motivatie, de verandering en vooral ook inzetbaarheid en casussen in de praktijk.
Cursusgegevens
  • Locatie: Kluizenaarsbocht 6 in Delft (gratis parkeren)
  • Lesdagen: 2
  • Lestijden: 10.00 – 16.30 uur (9.45 uur aanwezig zijn)
  • Bij 100% aanwezigheid ontvang je het certificaat
  • Aangesloten bij het CRKBO en daarom vrijgesteld van BTW
Docenten


Rosalie Schippers – Voetreflex-, celzout-, massage- en manuele lymfedrainage therapeut, borstweefselbehandelaar, Life- en ondernemerscoach, docent/ trainer en spreker.

Verandering is voor mij herkenbaar maar niet altijd gemakkelijk geweest. De mens van nu is niet zo voor verandering, maar het is eigenlijk vaak wel gaande. Het is hoe je er mee omgaat en vooral hoe je ermee werkt naar de cliënt toe. De metamorfose behandeling is goed en vaak inzetbaar en de reacties van cliënten zijn bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan cliënten met PTSS, kinderen met verschillende disbalansen als onrust, angst, syndroom van down, bij elke vorm van verlies.

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram