Cursus metamorfose massage op 22 en 29 september 2023 in Weurt (bij Nijmegen)

Van september 22, 2023 10:00 tot september 30, 2023 15:00
Bij locatie

De cursus metamorfose massage wordt gegeven op vrijdag 22 en vrijdag 29 september 2023 van 10:00 uur tot 15:00 uur. Daarna volgt nog een terugkomles op een ochtend.
Elk dagdeel begint met theorie en achtergrondinformatie over de metamorfose massage, ondersteund door ervaringen uit de praktijk. Ook leer je de metamorfose handsymbolen zoals ontwikkeld door Robert St. John. Vervolgens wordt het grootste deel van elk dagdeel besteed aan het masseren. De eerste cursusdag behandelen we ’s ochtends elkaars voeten, ’s middags de handen. De tweede cursusdag behandelen we ’s ochtends het hoofd en ’s middags geven we elkaar een hele massage. Na afloop ontvang je drie verschillende boekjes over de metamorfose massage. Op de terugkomdag worden vragen besproken, is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en geven we elkaar een hele massage. Indien gewenst ontvang je dan ook een certificaat.
Kosten: € 185,- voor de twee cursusdagen en de terugkomdag samen.

Zou je graag de metamorfose massage leren toepassen maar kun je niet op bovengenoemde dagen? Als je een groep van 2-6 personen hebt die de cursus willen volgen, dan kunnen we in overleg twee ander cursusdagen afspreken.
Voor vragen en aanmelding:


Karien Pieterse, Nijmegen (Weurt)
tel.: 024-3787403,
email:

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram

Metamorfose Massage

Navigatie