INSPIRATIE DE INGEBLAZEN ADEM VAN DE GEEST

Misschien ken je deze tekst wel van het lied dat door Mathilde Santing gezongen wordt in de musical Joe. Inspiratie is niet iets wat je zomaar kan oproepen soms moet je rustig afwachten tot het moment daar is.

Deze tijd waarin we allemaal teruggedrongen worden in onze cocon geeft ons de mogelijkheid om in alle rust naar ons zelf terug te keren en te voelen wat ons diep van binnen drijft.

Zo zijn we allemaal op een dag in aanraking gekomen met de Metamorfose Massage en heeft het ons geïnspireerd. Hierdoor zijn we met elkaar verbonden, ieder op onze eigen wijze geven we dit door op de manier zoals het ooit door Robert St John en Gaston St Pierre is ontwikkeld.

Ook de Metamorfose Massage beweegt zich mee in de tijd waarin we ons begeven en is het aan ons om het te vertalen naar het nu zonder de oorspronkelijke principes daarbij tekort te doen.

Het meebewegen heeft ervoor gezorgd dat de website waarmee wij met elkaar zijn verbonden in een nieuw jasje is gestoken.

Met deze nieuwe uitstraling willen we de verbinding meer tot uiting laten komen en uitnodigend zijn voor meer behandelaars en docenten om zich via deze site zichtbaar te maken.

Om elkaar onderling wat beter te leren kennen willen we graag dmv deze Inspiratiemail een aantal keer per jaar extra aandacht geven aan een van de aangesloten behandelaars en docenten.

Als eerst geven we graag deze aandacht aan Karien Pieterse van Praktijk Eigen WIjze. Karien is al vanaf het begin betrokken bij de website en was samen met Loes Bergers jarenlang actief voor de Werkgroep Metamorfose Massage van waaruit deze website is voortgekomen.

Karien Pieterse, mijn verhaal over Metamorfose massage

Ken je dat ook? Een stemmetje in je hart dat luid en duidelijk ‘JA!’ roept? Dat overkwam mij in 2003 toen ik gevraagd werd om de cursus metamorfose massage bij Loes Bergers te gaan volgen.

Op dat moment was ik al jaren werkzaam als voetreflexzone therapeut (ook een ‘JA’ ), en geschoold in diverse andere behandelmethodes, maar ook deze keer ging het om meer dan belangstelling met mijn hoofd. Ook mijn hart riep me.

Nu, bijna twintig jaar later, kan ik beamen dat ik het goed had ‘gehoord’! Metamorfose massage past me. De eenvoud en de zachte kracht van deze methode ontroeren me nog steeds.

Of beter gezegd, ontroeren me op een steeds dieper niveau! Omdat ik deze behandelmethode destijds óók van een andere docent wilde leren (je hoort/leert dan weer net iets anders) volgde ik een jaar later de cursus bij Henk Goossens.

Zo ben ik dankzij mijn docenten zo dicht mogelijk bij ‘de bron’ opgeleid als maar mogelijk is. Want Loes Bergers onderhield een nauw contact met Robert St. John en Henk Goossens bracht samen met Gaston St. Pierre de Metamorfose massage naar Nederland. De laatste decennia is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de talloze factoren die in de pre- en perinatale periode (en ook al vóór de conceptie!) van invloed zijn op de gezondheid, intelligentie en zelfs de genetische beïnvloeding van het nieuwe mensje.

Met mijn ‘metamorfose massage achtergrond’ ben ik natuurlijk bijzonder geïnteresseerd in die laatste ontdekkingen. En haal mijn hart op aan boeiende workshops over dit onderwerp. ‘Wat geweldig dat we de metamorfose hebben!’ denk ik dan. Want met deze liefdevolle, zachte maar tevens diepwerkende methode kunnen we een bijdrage leveren aan heling en heelwording van patronen die al tijdens de prenatale periode zijn ontstaan. Vanaf 2004 geef ik naast behandelingen, ook meerdere cursussen per jaar. Cursisten vertellen vaak al op de terugkomdag bijzondere verhalen over wat er met hun ‘oefen cliënten’ gebeurde.

Dat bewijst dat je voor deze massage, die zo eenvoudig is dat zelfs kinderen het kunnen leren, geen jarenlange ervaring hoeft te hebben. Maar los van alle wonderen en wondertjes die ik heb zien gebeuren na een metamorfose massage is het vooral óók een ontzettend heerlijke, diep ontspannende behandeling. Heerlijk om te geven en een cadeautje om te ontvangen!!

Speciaal welkom voor de nieuwe aanmeldingen op de website :
Brigit Nieuwenstein - Lichtval Therapie en Training
Rosalie Schippers - Lemniscaat Center en Praktijk Roos

Heb jezelf informatie of ervaringen die je graag met andere behandelaars wil delen mail
dit dan naar

We hopen dat jullie deze inspiratiemail waardevol vinden om te ontvangen. Stel je dit niet op prijs laat het ons dan ook weten dan zullen we je uit de mailinglijst halen.

Sluit u aan bij metamorfosemassage.nl

Zelf behandelaar of docent?

Meld je dan aan zodat ook jouw praktijkgegevens zichtbaar worden op de kaart. Aanmelden gaat eenvoudig via de button “Aanmelden” Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor docenten bestaat er een extra mogelijkheid om workshops/cursussen direct op de site te vermelden.

Nieuwsbrief

Contact

Metamorfose Massage Nederland
Trompenburgstraat 6A
1079 TX AMSTERDAM


+31 6 211 70 615

Facebook
Instagram

Metamorfose Massage

Navigatie